Huoh. Vois mennä nukkumaan. Tässä mä vaan istun sohvalla, dataan ja katon mtv3 maxia. En sais kattoo pornoo, tai siis, tottakai saisin, mutta kun mulla tulee vaan niin paha mieli ja alkaa kyrsii oma ulkonäkö. Tiedän ettei mun olis ees mahollista näyttää samalta ku toi blondi ylimeikattu silikonirinta mut silti, sen maha on niin laiha. Huomenna en syö mitään. Äh, en haluu tehä tätä ittelleni. Mut en vaan pysty voittamaan tätä, tää on liian vaikeeta.
  Tää päivä, nukuin myöhään ja näin poikaystävää, oli kiva päivä. Ja söin, kunnolla, aika liikaakiin itse asiassa, kaks pikkupizzaa ja karkkia ja neljä näkkärii. Kuulostaa kyl aika vähältä mut se tuntu tosi paljolta. Keskiviikkona lähtö sukulaisten luo, ääh, en tykkää, pitää syödä niin pirusti kun kaikki stalkkaa jatkuvasti.
  Huomenna mä meen juomaan, vedän sellaset perseet että huh. Mul on tota liköörii puol litraa ja aion vetästä viel olvi kultalonkero sixin, nami nam. Teinikännäily on tyhmää mut tosi kivaa. Kaikki murheet unohtuu. Mustahan tulis hyvä alkoholisti..

Nukkumaan, öitä.